دخول
بحـث
المواضيع الأخيرة
المتواجدون الآن ؟
ككل هناك 6 عُضو متصل حالياً :: 0 عضو مُسجل, 0 عُضو مُختفي و 6 زائر لا أحد
أكبر عدد للأعضاء المتواجدين في هذا المنتدى في نفس الوقت كان 77 بتاريخ 11/30/2011, 8:35 pm
أفضل 10 أعضاء في هذا المنتدى
sheto | ||||
hetsh62 | ||||
Admin | ||||
ina we bas | ||||
محمد احمد | ||||
samibeshai | ||||
سعيد المصري | ||||
taria12 | ||||
kguu | ||||
علي الزين |
تسجيل صفحاتك المفضلة في مواقع خارجية
قم بحفض و مشاطرة الرابط HETSH يتحدى الملل على موقع حفض الصفحات
قم بحفض و مشاطرة الرابط HETSH يتحدى الملل على موقع حفض الصفحات
احصائيات
هذا المنتدى يتوفر على 1699 عُضو.آخر عُضو مُسجل هو alaa ahmed فمرحباً به.
أعضاؤنا قدموا 432 مساهمة في هذا المنتدى في 285 موضوع
موسوعة كاملة لكل مسلم يحب دينه
4/29/2010, 12:55 am من طرف محمد احمد
السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
اليوم اقدم لكم
موسوعه شامله لكل مسلم يحب دينه _ ساعد على نشرها واكسب اجر كبير
http://www.as7apcool.com/islam/
تحتوي الموسوعه على التالى :-
1-التاريخ الإسلامى بالكامل
http://www.as7apcool.com/islam/index.php?book=6&id=1
…
اليوم اقدم لكم
موسوعه شامله لكل مسلم يحب دينه _ ساعد على نشرها واكسب اجر كبير
http://www.as7apcool.com/islam/
تحتوي الموسوعه على التالى :-
1-التاريخ الإسلامى بالكامل
http://www.as7apcool.com/islam/index.php?book=6&id=1
…
تعاليق: 0
سحابة الكلمات الدلالية
تورتة روعة
صفحة 1 من اصل 1
تورتة روعة
المقادير..
10 بيضات متوسطه..بدرجة حرارة الغرفه
2 كوب الا ربع سكر بودره منخول ناعم..
2 كوب دقيق
فانليا..
لا يوجد بيكنج بودر في الكيك الاسنفجي ...الاعتماد الاساسي على الهواء الذي يدخل اثناء خفق البيض..
الطريقة
اول خطوه بفصل البياض عن الصفار..و بخفق كلا منهما مع نصف كمية السكر..السر الاول
ده شكل الصفار بعد الخفق..
و ده البياض بالسكر و بيسمى المرنج..
وبعدين بضيف البياض الي الصفار و بعدين بضيف الدقيق بخفة شديده على حوالي خمس دفعات و ده شكل الكيك و تلاحظون مدى هشاشته..و خفته..و دي احد اهم اسراره
و يصب في القالب و يفضل ان يكون قالب جداره عال ان لم يتواجد فلا توجد اي مشكله ..فتوضع الكيكه في قالب مناسب..بعد دهنها بالسمن و الدقيق.
بدخلها في فرن ساخن و بعدين بهدي عليها النار حوالي 50 دقيقه و بعدين بطفي الفرن و اتركها بداخله عشان لما تقابل هواء بارد مباشرة بتهبط فبتركها حوالي 20 دقيقه و بعدين اقبها على منخل سلك..
و بعدين ابدأ في التزيين...
استخدمت شرائح خوخ..
كريز اخضر..
فراوله مغطاه بالشيكولاته السائلة..
شرائح تفاح..
كريم شانيه ابيض و بالشيكولاته..
ثلاث اصابع من بسكويت الشيكولاته او جلاسكي فلوتس..
رقائق جلاتين للتلميع ان لم يتوفر لديكم فبالامكان استخدام جيلي هذا يعطي لمعه للتزين و يحافظ علية متماسك..
بقسم الكيك نصفين و بضيف الكريم شانتيه الابيض..
لم استطيع تصوير مراحل التزيين لاني يدي كانت مشغوله..
فمعذرة..انا غطيتها اولا بالكريمه البيضاء و بعدين عملت طبقات من الخوخ و التفاخ و الفراوله..
ina we bas- عدد الرسائل : 11
تاريخ التسجيل : 15/12/2008
صفحة 1 من اصل 1
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
12/26/2013, 3:11 am من طرف سمير المغربي
» Laparoscopic Reconstructive Urology
5/2/2013, 8:52 pm من طرف sheto
» Atlas of Urinary Cytopathology With Histopathologic Correlations
5/2/2013, 8:51 pm من طرف sheto
» Thyroid Disease in Adults - 2011 Edition
5/2/2013, 8:50 pm من طرف sheto
» Echo Easy Made
5/2/2013, 8:48 pm من طرف sheto
» Atlas of Metabolic Diseases (2nd Edition)
5/2/2013, 8:47 pm من طرف sheto
» Endocrine Physiology, Third Edition (LANGE Physiology Series)
5/2/2013, 8:45 pm من طرف sheto
» ECG VIDEOS
5/2/2013, 8:44 pm من طرف sheto
» 100 Questions & Answers About Diabetes (100 Questions & Answers Series)
5/2/2013, 8:43 pm من طرف sheto